
Een hotel overnemen wat geen al te beste naam heeft en onder dezelfde naam doorgaan,…
Lees meer
Helemaal aan het begin van mijn reis ontdekte ik De Landerij in Waddinxveen. Opgetogen…
Lees meer
Chef-kok Florian van Dillen heeft op 1 juni 2020 de deuren van zijn restaurant MARA…
Lees meer
Mevrouw Cha Planta Pop-up Er zijn soms van die samenwerkingen, daar ga je gewoon…
Lees meer
De Lindehof experience! Niet lang geleden stuurde mijn dochter me een filmpje waarop ik mijn…
Lees meer
Café Restaurant Schlemmer De ras-Hagenezen onder ons kunnen het zich nog wel herinneren. Het bloemenwinkeltje…
Lees meer
DE RAM Ram (Aries, afkorting Ari) is een sterrenbeeld aan de noordelijke hemelkoepel tussen rechte…
Lees meer
Groot is mijn vreugde wanneer ik het zuiden van Nederland bezoek. Iedereen die wel eens…
Lees meer
In heel Nederland vind je culinaire pareltjes, de één nog lekkerder en mooier als de…
Lees meer
Paul Fagel, de meeste mensen kennen hem wel. Zelfs de gemiddelde Nederlander met weinig culinaire…
Lees meer
Zet een aantal kunstenaars bij elkaar, geef ze een gezamenlijk doel en voeg daar een…
Lees meer
Restaurant De Rozario* in Helmond, dit verhaal moet verteld worden…!
In heel Nederland vind je culinaire pareltjes, de één nog lekkerder en mooier als de ander! In Helmond vind je ook zo’n culinaire parel. Ik heb het over restaurant De Rozario, gerund…

Paul Fagel: Ik zou ooit nog wel eens naar Japan willen gaan!
Paul Fagel, de meeste mensen kennen hem wel. Zelfs de gemiddelde Nederlander met weinig culinaire kennis kan zich het door Paul Fagel en Cas Spijkers gepresenteerde kookprogramma ‘Koken met Sterren’ nog herinneren.…

Syrische vluchteling Vahe Amroian: Ik mocht de versnelde koksopleiding volgen en was urenlang bezig met studeren…
Vandaag een bijzonder interview met chef de partie Vahe Amroian. Vahe is een Syrische vluchteling en woont inmiddels drie jaar in Nederland. Hij is een getalenteerde kok gebleken, welke ik in sterrenrestaurant Het Koetshuis*…

Eric Frericks, oprichter Facebookgroep Chefkoks/Koks/Gastheren/Gastvrouwen/Patissiers
De Facebookgroep Chefkoks/Koks/Gastheren/Gastvrouwen/Patissiers kent maar liefst ruim 33.000 leden. Vanuit heel Nederland sluiten mensen, werkzaam in de horeca, zich bij deze groep aan om ideeën uit te wisselen, kennis op te doen…

Restaurant De Rozario* in Helmond, dit verhaal moet verteld worden…!
In heel Nederland vind je culinaire pareltjes, de één nog lekkerder en mooier als de ander! In Helmond vind je ook zo’n culinaire parel. Ik heb het over restaurant De Rozario, gerund…

Paul Fagel: Ik zou ooit nog wel eens naar Japan willen gaan!
Paul Fagel, de meeste mensen kennen hem wel. Zelfs de…

Syrische vluchteling Vahe Amroian: Ik mocht de versnelde koksopleiding volgen en was urenlang bezig met studeren…
Vandaag een bijzonder interview met chef de partie Vahe Amroian. Vahe…

Eric Frericks, oprichter Facebookgroep Chefkoks/Koks/Gastheren/Gastvrouwen/Patissiers
De Facebookgroep Chefkoks/Koks/Gastheren/Gastvrouwen/Patissiers kent maar liefst ruim 33.000 leden. Vanuit…

Erik Kuiper- van den Berg: Ik vind het een eer dat ik hier mijn vingerafdruk op mag zetten!
Kastelen, landgoederen en koetshuizen spreken menigeen tot de verbeelding! Deze…