Italian Sweet Life Duci in Den Haag

—–OVER PASSIE GESPROKEN—-
Passie is een mooi iets.
Laten we even eerlijk zijn, zonder passie, geen glorie.
De mooiste dingen komen tot stand met een beetje passie.
En het is precies die passie waar de volgende persoon genoeg van heeft! And he likes to share… 🙂

 

Lees verder onder de foto’s:

DUCI, Patisserie Den Haag,

DUCI, Patisserie Den Haag,

 

DUCI, Patisserie Den Haag,

 

DUCI, Patisserie Den Haag,

 

Eigenaar DUCI, Elio Caramma:

“Ik kom van oorsprong uit SiciliĂ«. Je zou SiciliĂ« wel de broedkamer van de Italiaanse gastronomie kunnen noemen. De mooiste gerechten komen daar vandaan! Ik ben in dat opzicht echt met lekker eten opgegroeid en heb daar op latere leeftijd mijn werk van weten te maken. Zo’n 3 jaar geleden kwam ik naar Nederland. In eerste instantie om werkervaring op te doen. Zo heb ik in diverse restaurants gewerkt of als privĂ© chef in de wat hogere kringen. Bijzonder werk! Toch droomde ik altijd van een eigen zaak. Een plek die ik helemaal eigen kan maken en waar ik mijn mooiste en lekkerste gerechten met andere kan delen. En die plek is dus DUCI geworden. Ik heb bewust voor een patisserie shop gekozen, omdat ik vind dat ik me daarin meer kan onderscheiden. Zeg nou zelf, je hebt genoeg Italiaanse restaurants, maar nauwelijks Italiaanse patisseries. In de middaguren kan men hier ook lunchen en in de avonduren werk ik nog steeds als privĂ© chef voor de liefhebbers. De voordeur gaat om zes uur op slot en de keuken wordt dan omgetoverd in een private dining. Ik wil de mensen graag laten kennismaken met de gerechten waar ik mee ben opgegroeid. Puur en eerlijk en altijd dagvers. De menukeuze baseer ik op wat de markt mij die dag te bieden heeft. Uiteraard hou ik rekening met de wensen van de desbetreffende gasten. Ik ben nu net een paar dagen open en heb al veel leuke reacties gehad van de mensen die langs zijn geweest. De opening van DUCI is voor mij een droom die uitkomt en ik kan niet wachten om nog heel veel mensen te mogen blij maken met ECHTE Siciliaanse gastronomie…”

 

DUCI, Patisserie Den Haag,

 

DUCI, Patisserie Den Haag, Elio Caramma

 

DUCI, Patisserie Den Haag, Elio Caramma

 

DUCI, Patisserie Den Haag, Elio Caramma

 

DUCI, Patisserie Den Haag, Elio Caramma

 


Uiteraard hebben wij alvast een voorproefje gehad.
Elio is een gepassioneerde chef met een schat aan kennis. Hij weet feilloos de afkomst van talloze producten te benoemen en ook beste bereidingswijze. Een private dining is dus niet alleen lekker, maar ook nog eens erg educatief.
Wij wensen Elio heel veel succes met zijn nieuwe zaak en hopen in de toekomst nog veel van hem te horen!

Patisserie Duci
Jan Hendrikstraat 5
2512 GK Den Haag 070 331 6119

Corina

Freelance writer, fotografe en een echte fijnproever!

2 Comments
  1. Buon pomeriggio, sono Erika, vorrei prenotare da voi una torta di compleanno per venerdì 14, ho provato a chiamare il numero che ho trovato sul vostro sito ma non mi da la possibilità di farlo. Ho visto che domani siete chiusi, se passo da voi martedì per avere qualche informazione, riuscirei ad avere la torta per venerdì ? Grazie in anticipo e aspetto risposte .

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Foodlovestories op Instagram

Op zoek naar de passie achter de culinaire parels op je bord...!